Tarieven Ballonverstrooiing

Wanneer u overweegt te kiezen voor een ballonverstrooiing, kunt u contact met ons opnemen over de mogelijkheden op de door u gewenste locatie en datum. Ook zullen uw wensen worden besproken rondom de ceremonie voor en na het oplaten van de ballonnen. Aan de hand hiervan ontvangt u van ons een uitgebreide offerte met de exacte kosten.

De kosten voor een ballonverstrooiing zijn als volgt opgebouwd:  
Basis ballonverstrooiing *€ 595, -
Reistijd/kilometerkosten **€ 0,65
Opties:
Extra ballon ***€ 200, -
Begeleidingsballonnen ****€ 7,50

*           Het basistarief is gebaseerd op een ballonverstrooiing met twee ballonnen. Wij komen op de locatie met een speciaal hiervoor ingerichte trailer, waarin de ballonnen onder gecontroleerde omstandigheden worden gevuld. Voor de ceremonie kunnen de nabestaanden alle tijd nemen en deze naar eigen wens invullen. Dit is, indien gewenst, inclusief een fotoreportage. Deze fotoreportage ontvangt u digitaal na afloop van de ceremonie.

**         Reistijd/kilometerkosten worden vooraf berekend op basis van de ANWB routeplanner. De eerste 20 km zijn inbegrepen bij het basistarief ballonverstrooiing.

***         Wij krijgen regelmatig het verzoek voor een ballonverstrooiing van meerdere overledenen tegelijkertijd (bijvoorbeeld beide ouders), of waarbij de as over meerdere ballonnen verdeeld moet worden. Hierbij berekenen we eenmalig het basistarief ballonverstrooiing en de overige benodigde ballonnen als extra ballon.

****       De begeleidingsballonnen zijn van hetzelfde kwalitatieve, biologisch afbreekbare natuurlatex als de grote ballonnen, deze hebben een doorsnede van ongeveer 45 centimeter. Sterk en geschikt om te beschrijven en een boodschap of tekening aan te hangen. De ballonnen worden standaard voorzien van een biologisch afbreekbaar zijden lint.

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte aan de hand van een locatie en uw wensen, neem dan gerust contact met ons op. Dit kan telefonisch, zeven dagen per week van 8:30 tot 22:00 uur, via het nummer 070-2126994, of per e-mail naar info@aquaairservices.nl .