Ballonverstrooiing ceremonie

Natuurlijk is het mogelijk om geheel naar eigen wens en inzicht een persoonlijke invulling te geven aan de ceremonie tijdens de ballonverstrooiing. Onze ervaring is dat het laten gaan en het volgen van de ballonnen op hun reis naar boven voor veel nabestaanden al een hele mooie ceremonie is.

In de afgelopen jaren hebben wij al vele ballonverstrooiingen mogen verzorgen. Graag adviseren wij u over de mogelijkheden bij de ceremonie. U kunt bijvoorbeeld luisteren naar muziek, muziek geeft vaak een persoonlijk karakter aan de ceremonie, of wellicht is er onder de nabestaanden iemand die een instrument bespeelt, iets wil zeggen of een mooi gedicht voorleest. Waarom niet het glas heffen op een mooie laatste reis?
We kunnen u vertellen hoe anderen invulling hebben gegeven aan hun ceremonie, wellicht kan dit een aanvulling zijn op uw eigen ideeën en wensen. Uw wensen, hoe bijzonder ze ook zijn, zullen wij met veel toewijding proberen te verwezenlijken.

Catering

Elke vorm van verzorging op locatie is bespreekbaar. De nabestaanden kunnen dit uiteraard ook zelf regelen. Veelal vindt de ballonverstrooiing plaats in de buurt van een horecagelegenheid, waar u voorafgaand aan de ceremonie kunt verzamelen, of na afloop met het gezelschap nog kunt samenkomen.

Op de locatie zelf kan, afhankelijk van de omstandigheden en wensen, een ontvangstruimte worden opgebouwd; hier kunnen de nabestaanden zich verzamelen voor de ceremonie.
Wij beschikken over een muziekinstallatie waarop, naast een CD, ook via bluetooth of een usb-stick muziek afgespeeld kan worden.

Ballonverstrooiing asverstrooiing per heliumballon van vader en moeder
Ballonverstrooiing beide ouders zonsondergang
ballonverstrooiing asverstrooiing per heliumballon aan het ijsselmeer
asverstrooiing per heliumballon bergen aan zee ballonverstrooiing

Fotoreportage

Als blijvende herinnering, zullen wij, indien gewenst, een fotoreportage van de ballonverstrooiing maken. Deze ontvangt u digitaal na afloop van de ceremonie. Op verzoek kunnen wij ook een filmopname van de ballonverstrooiing maken.